BATHORY – Extrémně absorpční kalhotky

BATHORY
PERTIES BATHORY
Menštruačné nohavičky PERTIES BATHORY
BATHORY
PERTIES BATHORY
BATHORY
BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
LayersVhodné na nocVysoká výstelkaVhodné aj pro inkontinenciNejprodávanějšíOrganická bavlna

800  s DPH

Tyto absorpční kalhotky mají největší absorpci na evropském trhu – nepřeháníme, za to se zaručujeme! Osvědčily se nejen během menstruace, ale i při stresové inkontinenci.

Vnější vrstva: 95% org. bavlna, 5% elastan; Absorpční vrstva: 80% polyester, 20% nylon; Ochranná vrstva: 50% viskóza (bambus), 50% polyester;
VYBER SI SPRÁVNOU VELIKOST Z TABULKY VELIKOSTÍ!
Klikni nejdříve na požadovanou velikost.
Tabulka velikostí pro BATHORY
Velikost Boky (cm) Orientačně
Pas (cm) Stehno (cm)
XS79-83  
S84-89  
M92-9562-9045-57
L95-10474-9255-60
XL102-11492-10566-70
2XL106-11592-10566-73
3XL116-122  
4XL123-129-101--84-
5XL130-136  

Velikost M PEACH momentálně není skladem
Na skladě máme už jen 2 ks z velikosti 2XL PEACH
Velikost 5XL BLACK momentálně není skladem

Předpokládané dodání 21.05.–22.05.

Při platbě kartou nebo převodem na účet okamžitě po vytvoření objednávky do 12:00 bude zboží předáno kurýrovi týž den. DPD dodá zboží obvykle do 2 – 3 dnů.

Platba je možná převodem na účet, platební kartou nebo na dobírku

Platba převodem
Platba kartou
Cena po slevě: 800 
Ušetríš: /ks

Katalogové číslo: BA Kategorie: ,

56 recenzí BATHORY – Extrémně absorpční kalhotky

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Průměr 5,0 z 5 hvězdiček (56 hodnocení)
Vynikající98%
Velmi dobré2%
Průměrné0%
Slabé0%
Nevyhovující0%

 

Hodnocení, která mají označení (ověřený vlastník) jsou automaticky spárovány s objednávkami jejich autorů.

Spokojenost

28. května 2023

Vyzkoušela jsem kalhotky asi od tří různých firem, ale až u Perties jsem konečně našla kalhotky, které mi naprosto vyhovují. 🙂 Velikost sedí perfektně, nikde nic neškrtí a hlavně neprotéká, časem objednám i jiné modely, ale za Bathory jsem neskutečně vděčná!

Kris (ověřený zákazník)

Opravdu bomba!

23. května 2023

Protože už jsem si nevěděla rady s mou extrémně silnou menstruací, sáhla jsem po těchto kalhotkách a byla to skvělá volba! Mohla jsem začít konečně normálně fungovat. Překvapilo mě, že se vše perfektně absorbuje a nejsem ušpiněná. V noci nemusím mít pod sebou ručníky a chodit, co 2hodiny do sprchy… Zatím je to jediný produkt, který mě podržel. Určitě všem doporučuji!

Velikostně odpovídají.

M (ověřený zákazník)

Zachránily mi spánek

2. března 2023

Mívám první tři dny opravdu silné krvácení a už jsem se smiřovala s tím, že budu spát s tamponem, vložkou, ručníkem a stejně se po čtyřech hodinách vzbudím. A pak jsem našla Perties. Byla jsem trochu skeptická, ale hned první zátěžová noc byla prostě… No, super. Teda až na bolest břicha. Každopádně jsem se normálně vyspala, kalhotky jsou pohodlné a nemám pocit, že mám na sobě plenu. Pořizovací cena je docela vysoká, ale když si vezmu, že jsem koupila dvoje Bathory a během menstruace je stíhám přemáchnout a sušit tak, abych v noci mohla vždy spát v nich a spočítala bych, kolik jednorázových produktů by padlo misto toho, tak se mi to rozhodně vyplatilo. Nehledě na to, že je to výrazně ekologičtější řešení.

Anna S. (ověřený zákazník)

Nedám už na ně dopustit

27. února 2023

Po dlouhém zvažování a na doporučení kamarádky jsem zakoupila kalhotky Bathory a musím říct,ze jsem s nimi nadmíru spokojená.Střihem,výškou pasu,materiálem jsou super po všech stránkách a to že zvládnou moji opravdu silnou menstruaci bez protečení je jen třešnička na dortu.Nosím je převážně přes den,ale použila jsem i v noci,jelikož zakoupené Lady jsem měla neusušené (tam čekám na mou velikost a určitě dokoupím na noci).S těmito menstruačními kalhotkami je menstruace hned snesitelnější a člověk jinak funguje.👍

Jediná nevýhoda je dlouhé schnutí.

Petra (ověřený zákazník)

Krásné a přitom fungující kalhotky

25. února 2023

Kalhotky určitě doporučuji, jsem z nich nadšená. Jsou krásné na pohled, dobře sedí (při konfekční vel.48 mi pasuje zdejší velikost 3xl), moc příjemný materiál a dokonale savé. Určitě přikoupím další 😀

Alča C. (ověřený zákazník)
3. února 2023

Ze začátku jsem byla trochu nedůvěřivá a brala si kalhotky jen na den, kdy jsem byla doma. Ale osvědčily se a používám kdykoliv a kdekoliv a i na noc. Nikdy mi neprotekly, ani při silné menstruaci, cítím se v nich pohodlně. Pouze v létě mi v nich bylo dost horko na zadku kvůli vložce přes celou zadní část. Ale to asi v každých menstruačních kalhotkách… Pokud máte silnější stehna, tak přes stehna víc obepínají. Ze začátku mi to bylo trochu nepříjemné, ale zvykla jsem si a díky tomu taky nikdy neprotečou. Jinak chválím pěkný design, určitě objednám znovu.

Marie H. (ověřený zákazník)
21. ledna 2023

Naprosto skvělý produkt. Jak na spaní, tak přes den. Dobře sedí a i skvěle vypadají.

Eliška C. (ověřený zákazník)
18. ledna 2023

Model Bathory se moc povedl.

Kateřina P. (ověřený zákazník)
10. ledna 2023

Vyzkoušela jsem přes noc a opravdu neprotečou (většinou jsem musela v nejsilnější dny během noci měnit noční vložku, protože jedna nestačila). Takže s Bathory to je velká radost! Zvolila jsem vel. M, přes boky mám 96cm a jsou mi v pohodě, přes stehna 55cm-měřeno podle obrázku na stránkách Perties) a tam už jsou malinko těsnějsí. Při větším obvodu stehen by mohly škrtit, jsou málo vykrojené, ale je možné, že by zas při vel. L byly volnější přes boky a v pase. V pase totiž není guma, která by pevně držela, poddají se (já mám pas 74cm-měřeno v nejužším místě, asi 2cm nad pupíkem). Schnou opravdu dlouho, počítejte určitě 24 hod. Celkově doporučuji, jsem s nimi spokojená!

hanouskovat (ověřený zákazník)
3. ledna 2023

Krásné sedí. Nakoupila jsem i jako dárky a super.

Lenka H. (ověřený zákazník)
24. prosince 2022

Naprostá spokojenost

Lenka J. (ověřený zákazník)
24. listopadu 2022

Kvalitní výrobek, jsem spokojená.

radka R. (ověřený zákazník)

Mohlo by se Vám líbit…

Přesunout se na začátek