BATHORY – Extrémně absorpční kalhotky

BATHORY
PERTIES BATHORY
Menštruačné nohavičky PERTIES BATHORY
BATHORY
PERTIES BATHORY
BATHORY
BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
LayersVhodné na nocVysoká výstelkaVhodné aj pro inkontinenciNejprodávanějšíOrganická bavlna

800  s DPH

Tyto absorpční kalhotky mají největší absorpci na evropském trhu – nepřeháníme, za to se zaručujeme! Osvědčily se nejen během menstruace, ale i při stresové inkontinenci.

Vnější vrstva: 95% org. bavlna, 5% elastan; Absorpční vrstva: 80% polyester, 20% nylon; Ochranná vrstva: 50% viskóza (bambus), 50% polyester;
VYBER SI SPRÁVNOU VELIKOST Z TABULKY VELIKOSTÍ!
Klikni nejdříve na požadovanou velikost.
Tabulka velikostí pro BATHORY
Velikost Boky (cm) Orientačně
Pas (cm) Stehno (cm)
XS79-83  
S84-89  
M92-9562-9045-57
L95-10474-9255-60
XL102-11492-10566-70
2XL106-11592-10566-73
3XL116-122  
4XL123-129-101--84-
5XL130-136  

Velikost M PEACH momentálně není skladem
Na skladě máme už jen 2 ks z velikosti 2XL PEACH
Velikost 5XL BLACK momentálně není skladem

Předpokládané dodání 21.05.–22.05.

Při platbě kartou nebo převodem na účet okamžitě po vytvoření objednávky do 12:00 bude zboží předáno kurýrovi týž den. DPD dodá zboží obvykle do 2 – 3 dnů.

Platba je možná převodem na účet, platební kartou nebo na dobírku

Platba převodem
Platba kartou
Cena po slevě: 800 
Ušetríš: /ks

Katalogové číslo: BA Kategorie: ,

56 recenzí BATHORY – Extrémně absorpční kalhotky

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Průměr 5,0 z 5 hvězdiček (56 hodnocení)
Vynikající98%
Velmi dobré2%
Průměrné0%
Slabé0%
Nevyhovující0%

 

Hodnocení, která mají označení (ověřený vlastník) jsou automaticky spárovány s objednávkami jejich autorů.
11. října 2022

Hlavně ze zvědavosti jsem si objednala v těhotenství tyto kalhotky. Pořád jsem se bála zda mi budou do porodnice stačit. Ha, strčily do kapsy naprosto všechny hygienické přípravky světa. Jsem ráda, že jsem se nechala nahlodat a koupila si je. Používám nyní troje kalhotky a rozhodně vím, že své řady rozšířím 😉

Michaela N. (ověřený zákazník)
4. října 2022

perfektní, přikupuji další. jedinou nevýhodou delší schnutí, ale dá se s tím žít, bohatě mi to vyváží komfort při užívání

petcer (ověřený zákazník)
18. srpna 2022

Kalhotky Bathory jsem si velice oblíbila. Neprotečou, jsou pohodlné, nezapáchají a hlavně oproti vložkám se cítíte pohodlně. Vydrží i při velmi silné menstruaci a to opravdu oceňuji. Akorát mi po pár praních začaly z kalhotek vylézat nitky.

Můžete v nich sportovat, aniž byste se bály, že protečete. Kalhotky Perties doporučuji.

Barbora (ověřený zákazník)
8. srpna 2022

Fajn vysoký střih. Oceňuji vysokou absorbci, mě sice nevydrží 8 hodin jak tu někdo uvádí, ale cca 3-4 hodiny, ale i to je pro mě super, bez nich jsem lítala “přebalovat” po cca 3/4 hodinách. Asi je to dáno tím že v práci pořád sedám/vstávám, možná by vydržely i dýl, ale takhle už po těch třech hodinách začnou prosakovat v okrajích. Jediné co mě trochu zklamalo, za mne nejsou úplně dobře prodyšné, v létě v horku mi nejsou úplně příjemné. Ještě vyzkouším na noc, ale tam si myslím že budou úplně v pohodě. A trošku začala povolovat krajka, po asi třetím nošení.

Jana M. (ověřený zákazník)
17. července 2022

+ krásný design s krajkou

+ super absorpce

+ příjemné na nošení

+ funkční

+ šetrné k přírodě

+ super komunikace s obchodem

– vyšší cena

Z kalhotek Bathory jsem nadšená! Plní co mají a celkově dokonce předčily mé očekávání. Komfort při nošení je super. Vydrží klidně i 8-12 hodin. Ideální na běžné nošení přes den + na noc úplně úžasné.

Doporučuji koupit 5-6 ks. Schnou totiž 24 hodin. Možná vás bude odrazovat vyšší cena, ale i oproti jakýmkoli konkurenčním výrobkům se vám vrátí v komfortu při používání.

Kvalita zpracování super, příjemný materiál. Hezký design s krajkou. Mají vyšší pas. Vybrala jsem si je na první dobrou podle hodnocení menstruačním kalhotek, kde byly vítězem kategorie a měly celkově nejlepší recenze.

monikafuture (ověřený zákazník)
18. června 2022

Kalhotky jsou naprosto perfektni. Neprotecou. Pojmou velke mnozstvi krve. Prijemne na telo.

Oproti jednorazovym vlozkam jsem nyni v lete nebyla zaparena a opruzena. Nemela jsem neprijemny diskomfort. (Ze jsem diky vysokemu zadnimu dilu byla zpocena na zadku, to se v horku dalo cekat (ale clovek je zpoceny i v bavlnenych kalhotkach), ale porad lepsi pocit, nez mit na sobe kalhotky a jeste nepropustnou “igelitovou” jednorazovou vlozku.)

Mam velmi silnou menstruaci (prvni dva dny musim menit vlozku kazdych 15 az 30 minut, jinak se protecu). Kazdou menstruaci jsem se protekla a nekolikrat denne (v noci/rano, cestou z/do prace, v praci, doma). Svuj zivot jsem prizpusobovala menstruaci (necestovat, pokud to bylo jen mozne, byt doma…). Bathory mi vydrzely pres den 6 hodin pri nejsilnejsi menstruaci.

Kdyz mi prisly Bathory a Lada, vypadaly jako “bombardaky babicky” (manzel hned okomentoval). Vzala jsem velikost XL. Pres boky mam velikost na pomezi L a XL. Po tehotenstvi mi zustalo brisko a mam silnejsi stehna. XL je velmi prijemne. Akorat. Pres stehna netlaci a neprotece se. A jeste mam misto na otoky tkani a nafouknute bricho pri menstruaci. A design je velmi krasny u obou kalhotek!

Absorpcni kalhotky Perties jsou konecne revolucni menstruacni pomucka pro zeny se silnym krvacenim. Kdyz jsem videla reklamy na menstruacni pomucky, ktere slibovaly ochranu pred protecenim, tak jsem si prala, aby konecne neco takoveho fungovalo! A povedlo se.

Kvuli neprijemnemu noseni jednorazovych vlozek v lete/v zime jsem dlouho uvazovala nad menstruacnimi kalhotkami. Ale zadne nedokazaly pojmout silnou menstruaci po delsi cas. To je jedna z nevyhod vsech menstruacnich kalhotek – jak je prevleci a proplachnout mimo domov. Perties vydrzi dlouho.

Noseni kalhotek je opravdu prijemne. Zadny stres a snaha zadrzet proud vytekajici krve. Menstruace byla poprve i prijemna oproti stresujicim situacim s jednorazovou vlozkou. I manzel si vsiml. Tedy, nevsiml. Ze se neco deje jineho, zjistil ve chvili, kdy videl, jak proplachuji kalhotky nad vanou.

Rikala jsem si, ze pojmenovat kalhotky Bathory je takove divne. Kdyz jsem proplachovala poprve kalhotky, a az v tu chvili si uvedomila, jake obrovske mnozstvi krve jsou schopne pojmout, a vana se pomalu plnila krvi, tak mi pojmenovani Bathory prislo trefne!

Diky Perties, ze myslite na zeny se silnou menstruaci!

daniela (ověřený zákazník)
9. června 2022

Pro mě nejlepší model kalhotek, skvěle sedí, ocenila bych i jiné materiály (pružnější) ale tyto jsou top

michalova A. (ověřený zákazník)
8. června 2022

Musím povedať, že zo začaitku som bola skeptická. Hlavne som mala možnosť si “omakať” iné konkurenčné kalhotky, a vadil mi ich materiál, šuštali a celkovo sa mi to prevedenie vo výlsedku nepozdávalo. Ale PERTIES vymysleli k MDŽ zľavu, tak som si povedala, že si spravím radosť a jedny objednám. Chyba bola, že som si objednala len JEDNY! Som milo prekvapená, zvládajú aj moju silnú (a že naozaj silnú) menštruáciu, v noci to pohodlie je na nezaplatenie, žiaden pocit vlhkosti ako pri vložke (na ktoré som musela opäť po kalíšku presedlať). Za seba môžem odporučiť všetkými desiatmi a havne…ojednávajte aspoň dvoje, mňa už čakajú ďaľšie v košíku. 🙂

Veronika S. (ověřený zákazník)
27. května 2022

Top. Splnilo očekávání, luxus opravdu. Neprotočou, velmi pohodlné, pocit suchosti, objednavam další.

Anna K. (ověřený zákazník)
27. května 2022

Bathory- jednoznačně top produkt. Maximální spokojenost, splnily očekávání.

Anna (ověřený zákazník)
25. května 2022

Úžasné, sedí přesně, jsou pohodlné, krásné a hlavně fungují jak mají. Jsem nadmíru spokojena.

Kristýna T. (ověřený zákazník)
22. května 2022

Dcera má hodně silné měsíčky, kalhotky vydrží celý den maximální spokojenost

Petra (ověřený zákazník)

Mohlo by se Vám líbit…

Přesunout se na začátek