BATHORY – Extrémně absorpční kalhotky

BATHORY
PERTIES BATHORY
Menštruačné nohavičky PERTIES BATHORY
BATHORY
PERTIES BATHORY
BATHORY
BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
PERTIES BATHORY
LayersVhodné na nocVysoká výstelkaVhodné aj pro inkontinenciNejprodávanějšíOrganická bavlna

800  s DPH

Tyto absorpční kalhotky mají největší absorpci na evropském trhu – nepřeháníme, za to se zaručujeme! Osvědčily se nejen během menstruace, ale i při stresové inkontinenci.

Vnější vrstva: 95% org. bavlna, 5% elastan; Absorpční vrstva: 80% polyester, 20% nylon; Ochranná vrstva: 50% viskóza (bambus), 50% polyester;
VYBER SI SPRÁVNOU VELIKOST Z TABULKY VELIKOSTÍ!
Klikni nejdříve na požadovanou velikost.
Tabulka velikostí pro BATHORY
Velikost Boky (cm) Orientačně
Pas (cm) Stehno (cm)
XS79-83  
S84-89  
M92-9562-9045-57
L95-10474-9255-60
XL102-11492-10566-70
2XL106-11592-10566-73
3XL116-122  
4XL123-129-101--84-
5XL130-136  

Velikost M PEACH momentálně není skladem
Na skladě máme už jen 2 ks z velikosti 2XL PEACH

Předpokládané dodání 19.06.–20.06.

Při platbě kartou nebo převodem na účet okamžitě po vytvoření objednávky do 12:00 bude zboží předáno kurýrovi týž den. DPD dodá zboží obvykle do 2 – 3 dnů.

Platba je možná převodem na účet, platební kartou nebo na dobírku

Platba převodem
Platba kartou
Cena: 800 
Ušetríš: /ks

Katalogové číslo: BA Kategorie: ,

58 recenzí BATHORY – Extrémně absorpční kalhotky

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Průměr 5,0 z 5 hvězdiček (58 hodnocení)
Vynikající98%
Velmi dobré2%
Průměrné0%
Slabé0%
Nevyhovující0%

 

Hodnocení, která mají označení (ověřený vlastník) jsou automaticky spárovány s objednávkami jejich autorů.
21. srpna 2021

Dostala jsem v březnu od manžela k narozeninám Hedi i Bathory. Zaregistroval, jak jsem jednou dříve zmínila, že existují nějaké menstruační kalhotky .. Udělal si sám tajně průzkum ???? a tedy překvapil mě na plné čáře, jakož překvapily i samotné kalhotky. Vybral ty nejlepší, jaké – podle mě jsou na našem trhu. Roky jsem používala přes den tampony, v noci vložky, a trochu jsem se obávala pocitu vlhkosti, či až mokra, protože mívám velmi silnou menstruaci. No nic takového se při kalhotkách nestalo. Pocitově to bylo super, a zejména žádný stres, že musím měnit tampon každé dvě hodiny (príp. méně), což bylo někdy organizačně náročné, zejména v situaci, kdy nebyla možnost jít na toaletu … Kalhotky PERTIES jsou top! Žádné omezení, úžasný pocit “svobody”, mám je celý den a vše je v pořádku. Vše udrží, stíhají absorbovat, žádný nežádoucí zápach … Bathory používám zejména na noc a první dny silné menstruace a jsou fakt skvělé. Předtím jsem noci téměř napůl probděla, resp. byla jen v takovém polospánku a průběžně kontrolovala a dávala pozor, aby se nestala nějaká “nehoda”. Když mám na sobě Bathory, jsem v absolutní pohodě, bez stresu, nebojím se nechtěné nehody – v noci i přes den, dokonce zapomenu, že mám vlastně menstruaci. Nevím, jestli je to psychikou nebo to má opravdu nějaký vliv, ale zdálo se mi, že i bolesti byly o dost slabší než při používání tamponů a vložek. Je však třeba počítat s tím, že kalhotky déle schnou a proto doporučuji zakoupit si více kusů.

Soňa (ověřený zákazník)
15. srpna 2021

První kalhotky jsem koupila dceři hlavně na noc, na zkoušku, zda jsou opravdu takové jak se píše. Moje očekávání splnili na jedničku. Jsou maximálně pohodlné a neproteče ani kapka. Zkusila je i na výletě na kole na třetí den menstruace a také obstály bez přetečení a bez pocitu lepící se vložky. Výborně sedí a materiál je kvalitní. Doporučuji alespoň 2ks aby stihli vyschnout. Jdu objednat i Hedi na den a další Bathory na noc. Tato investice za to pohodlí určitě stojí.

Stanislava (ověřený zákazník)
11. srpna 2021

Zkoušela jsem více značek a toto jsou zdaleka nejlepší menstruační kalhotky. Doporučuji!

Lea (ověřený zákazník)
12. července 2021

Jako člověk, který se snaží žít eko v každé oblasti svého života, jsem hledala způsob, jak se cítit pohodlně, ale zároveň bezpečně a jako méně zatížit planetu. Vyzkoušela jsem několik eko pomůcky, ale ani jedna mi nesedla tak, jak menstruační kalhotky. Vyzkoušela jsem několik značek a perte Bathory to vyhráli na plné čáře. Vydržely všechny dny i noci na 100% po celou menstruace. A ten pocit pohodlí je k nezaplacení, vyspala jsem se jako mimino. Musím si dokoupit i další.

tatana (ověřený zákazník)
24. května 2021

Již dříve jsem zkoušela menstruační kalhotky jiných značek, také určené pro silnou menstruaci, ale protože mám opravdu první dny menstruaci extra silnou vydržely maximálně dvě hodiny, pak jsem ale narazila na tyto kalhotky a rozhodla se ještě vyzkoušet i je a prostě paráda. Ta savost a pohodlí je něco neskutečného, určitě objednám další a všem ženám se silnou menstruací doporučuji.

Pavla (ověřený zákazník)
13. května 2021

Menstruační kalhotky používám asi tři roky a vyzkoušela jsem nejrůznější značky. Jsem s nimi spokojená, ale protože mám velmi silnou menstruaci, doposud jsem je nemohla v nejsilnějších dnech používat samotné. S kalhotkami Bathory to je konečně možné. Měla jsem trochu obavy, ale vydržely. Navíc jsou moc hezké, dobře sedí a není v nich pocit mokra. Určitě si pořídím další.

Taťána (ověřený zákazník)
26. března 2021

Musím uznat, že jsem pochybovala a poprvé je zkusila až na slabší menstruaci, ale podruhé jsem to riskla a otestovala jejich hned v nejsilnější den. A nezklamali. Dokonce vydržely déle než jen 8 hodin (při vložkách musím použít za takovou dobu i 3 ultra noci vložky). Ustálí i noc. Jen mi přijdou dost hrubé, cítím se jako s plenou na zadku (ačkoli opravdu iv legínách to vidět není) a občas se mi zdá, že šustí. V každém případě, tento model je opravdu na velmi silnou menstruaci a na slabší dny by se hodily s nižší absorbční schopností, ale zato možná tenčí. Uvidím ještě v létě, jak to bude s pachy, ale určitě si zakoupím i další modely, jen ať je již naskladníme 🙂

BelickovaM
26. března 2021

Jako člověk, který se snaží žít eko v každé oblasti svého života, jsem hledala způsob, jak se cítit pohodlně, ale zároveň bezpečně a jako méně zatížit planetu. Vyzkoušela jsem několik eko pomůcky, ale ani jedna mi nesedla tak, jak menstruační kalhotky. Vyzkoušela jsem několik značek a Perties Bathory to vyhráli na plné čáře. Vydržely všechny dny i noci na 100% po celou menstruace. A ten pocit pohodlí je k nezaplacení, vyspala jsem se jako mimino. Musím si dokoupit i další.

Tatiana
12. února 2021

Tieto nohavičky sú prvé tohto typu, ktoré som vyskúšala. Pristupovala som k nim so zmiešanými pocitmi, ale musím povedať, že som bola príjemne prekvapená. Vzhľadom na moju silnú menštruáciu ostáva povrch suchý a príjemný. Nedá sa to porovnať s pocitom pri používaní menštruačnej vložky. Najviac oceňujem nočný komfort, kde som sa stále obávala nehôd spôsobených pretečením. Pre mňa kúpa, ktorú neľutujem. Budem určite zvažovať dokúpenie, aby som mala na výmenu. A pranie – sme viacčlenná rodina, u nás sa perie veľa – takže aj keď nohavičky premyjem po použití, nemám problém ich relatívne rýchlo vyprať s čiernou bielizňou.

Ivana
29. prosince 2020

Mávam veľmi silnú menštruáciu – tak silnú, že v prvé dni si musím meniť tú najsilnejšiu vložku každú pol až hodinu. Požiadali ma, aby som otestovala nohavičky PERTIES, pretože som vraj s mojou silnou menštruáciou výborný testovací subjekt. Skúsila som Báthoričky – to som ich tak nazvala ja a ujalo sa to. Po 14 hodinách som si ich dala dole, aj keď som stále bola OK. Nohavičky nepretiekli a bez problémov nahradili množstvo vložiek. Odvtedy na model BÁTHORY nedám dopustiť a k vložkám sa už nemienim vrátiť. Cítim sa v nich bezpečne a hlavne je celá menštruácia teraz veľmi pohodlná. Už nemusím každú chvíľu odbiehať na záchod a báť sa o svoje nohavice.

Jana

Mohlo by se Vám líbit…

Přesunout se na začátek